New website

Commercetraining.be in een nieuw jasje

Het is zo ver! Onze nieuwe website is gelanceerd. Hoe vind je je weg? En wat moet je weten?

3 thema's

Onze nieuwe website is opgebouwd uit drie grote luiken of thema’s. Per thema blijf je op de hoogte van de diensten van Commerce Training en kom je meer te weten over de meest actuele vraagstukken in de sector van de detail- en voedingshandel.

 

Luik 1: “Starten in de handel”

Onder “Starten in de handel” vind je meer info over hoe je een carrière kan beginnen in de voedingshandel of de detailhandel. Je vindt er ook tal van vacatures en opleidingen die je een weg wijzen naar een job in de sector. Verder kan je er alles lezen over Duaal leren (in Vlaanderen) en ‘Formation en alternance’ (in Wallonië). Dit zijn leertrajecten waarbij leerlingen van het secundair onderwijs via werkplekleren worden klaargestoomd voor een loopbaan in de handel. 

Luik 2: “Levenslang leren”

De sector van de handel is dagelijks in transformatie. Opleidingen en bijscholingen zijn daarom zowel voor nieuwe als ervaren werknemers, onmisbaar. In het luik “Levenslang leren” kom je meer te weten over de verschillende opleidingen die Commerce Training aanbiedt, hoe je jezelf of medewerkers kan inschrijven en op welke opleidingssubsidies jij of je bedrijf recht hebben.

Luik 3: “Loopbanen in de handel”

Je talenten verder ontwikkelen in een job die je met plezier kan blijven uitoefenen. Dat is het centrale thema van het derde luik van onze website “Loopbanen in de handel”. Hier brengen we thema’s zoals ‘Werkbaar werk’ en ‘Diversiteit & Inclusie’ in de sector van de detail- en de voedingshandel ter sprake en geven we handvaten mee om jou en je bedrijf te begeleiden naar meer werkbaar werk en meer diversiteit en inclusie. 

Opgelet! We werken hard om onze nieuwe website helemaal op punt te krijgen. Zie je zelf nog werkpuntjes, onduidelijkheden of werkt niet alles zoals het zou moeten? Laat het ons gerust weten op info@commercetraining.be

Veel leesplezier!