FAQ

FAQ's bij het sectoraal opleidingsaanbod

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over ons sectoraal opleidingsaanbod. 

Veel gestelde vragen:

  Wanneer worden de subsidies van het open aanbod uitbetaald?

  De werkgever ontvangt een bijkomende subsidie van 80 EUR per halve dag per deelnemer. 

  Deze premie wordt automatisch uitbetaald in het begin van het volgende jaar op basis van de aanwezigheidslijsten. 

  In het inschrijvingsformulier van de deelnemer wordt gevraagd naar het rekeningnummer waarop de subsidie mag worden uitbetaald. 

  Lees hier meer richtlijnen van het open aanbod. Kies bij de vorm voor ‘Open aanbod’.

  Hoe kan ik een Incompany opleiding aanvragen?

  Je kan maximum 10 gratis Incompany sessies aanvragen per opleiding per kalenderjaar. Je kan een aanvraag indienen door het formulier in te vullen via de website. 

  Bekijk ons sectoraal opleidingsaanbod en selecteer de gewenste opleiding. Op elke opleidingspagina staat in het midden een paarse knop om een Incompany opleiding aan te vragen. 

  Na de aanvraag zal de betreffende opleider contact met je opnemen. Je kan samen met hem/haar opleidingsdata vastleggen en indien nodig, andere concrete afspraken maken rond de inhoud van de opleiding.

  Onze opleiders staan steeds open om een opleiding aan te passen op maat van jullie noden, binnen wat voor hen mogelijk is. De opleider zal de finale data, afspraken en eventuele aanpassingen communiceren aan Commerce Training.

  Lees hier meer richtlijnen bij de aanvraag van Incompany opleidingssessies. Kies bij de vorm voor ‘Incompany’.

  Hoeveel kost een opleiding?

  Een opleiding volgen bij Commerce Training is volledig gratis, zowel in open aanbod als Incompany. In het open aanbod krijgt je werkgever zelfs een bijkomende subsidie van 160 EUR per dag. Bedrijven kunnen 10 gratis Incompany sessies aanvragen per opleiding per jaar. De opleidingen worden gefinancierd door het betreffende sociaal fonds waar de werknemers onder vallen.

Vind je geen antwoord op jouw vraag?

Laat het ons weten!